Productcategorie

SCHEPPER (CHINA) TECH CO., LTD.


Oversea verkoop Dept.


Contactpersoon: Ms.Yiko Lei


Tel: +86-755-26710992


Fax: +86-755-26710105


Mobiel: +8613798299145 (24 uur)


E-mail:Sales@China-Creator.com


Office Add.:6 / F, blok C3, Nanshan iPark,No.1001 Copthorne Road, Nanshan District, Shenzhen, Guangdong Province, China 518072


Fabriek Add.: 5/F, 8e gebouw, Zhongyuntai Technology Park, Tangtou 1st Road, Tangtou Gemeenschap, Shiyan Street, Baoan District, Shenzhen, China

RF-kaartlezer: toepassing van RFID-technologie voor vissersvaartuigen

Schepper (China) Tech Co., Ltd | Updated: Feb 02, 2016

Innovatie toepassing van RFID-technologie in de kustgebieden van China het fundamentele besef van de boot dek, elektronische visum management, statistische vissersvaartuigen binnenvaren en verlaten van Hong Kong, elektronische en elektronische beheer bedrijfsbehoeften van de rechtshandhaving, voor het beheer van de visserij heeft belangrijke resultaten opgeleverd, verder verbeteren van de visserij boot veiligheid controle Informationization beheer, biedt een wetenschappelijke basis voor de toekomstige ontwikkeling van relevante visserijtakken normen en belangrijk referentiepunt. Dit alles is gebaseerd op RFID en RF-kaartlezer.
Meer visserij in kustgebieden steden in China, vooral voor de familie workshops, scheiden een, het ontbreken van doeltreffende harmonisatie van regelgevende maatregelen, voor vissersvaartuigen en mariene visserij middelen bescherming van kansarmen. Ter ondersteuning van de radiofrequentie-identificatie technologie, China begon om het beheer van vissersboten te versterken, veel beginnen te installeren van RFID-tags volgens hun vissersvaartuigen, en RF kaartlezer in de beheerinstellingen voor de poort.
Gebruik van RFID-technologie om kan vissen contactloze inspectie, aanzienlijk verbeteren de efficiëntie van de wetshandhavingsdiensten. Door de uitvoering van het project zal direct bevordering van RFID technologie en koppeling van RF-kaartlezer op het desbetreffende gebied, bevordering van het concurrentievermogen van de industrie keten formulier, effectief bevorderen zij de toepassing van RFID-technologie in de ontwikkeling van de zeevisserij.