Productcategorie

SCHEPPER (CHINA) TECH CO., LTD.


Oversea verkoop Dept.


Contactpersoon: Ms.Yiko Lei


Tel: +86-755-26710992


Fax: +86-755-26710105


Mobiel: +8613798299145 (24 uur)


E-mail:Sales@China-Creator.com


Office Add.:6 / F, blok C3, Nanshan iPark,No.1001 Copthorne Road, Nanshan District, Shenzhen, Guangdong Province, China 518072


Fabriek Add.: 5/F, 8e gebouw, Zhongyuntai Technology Park, Tangtou 1st Road, Tangtou Gemeenschap, Shiyan Street, Baoan District, Shenzhen, China

RFID-lezer: boerderij van beheer van groenten en fruit

Schepper (China) Tech Co., Ltd | Updated: Feb 02, 2016

RFID reader in het beheer van de boerderij van groenten en fruit gebruiken, kan het verhogen van efficiëntie.
Meloenen geplant een groot aantal bodemvocht en kunstmest in de tuin sensoren, verzamelen vocht en vruchtbaarheid in een tijdige wijze, via draadloos punt geeft het data veld control center, en volg de aanwijzingen om te beginnen met een drip irrigatiesysteem voor gewassen toegevoegd vocht en voedingsstoffen. Vestigingsinspec tie is echter essentieel.
Met behulp van vooraf ingestelde nummers van contactloze RFID (radiofrequentie-identificatie, is een communicatietechnologie) kaarten, gebied van elke controlesysteem is meestal ingesteld controlepunten. Gevolgd door een dag op de kaart van RFID, RFID lezer in de handen van inductie voor hen.
Door RFID lezer leest de RIFD tag records, gecombineerd met het weer en de temperatuur in de daaropvolgende periode, boerderij beheersystemen aanwijzingen kunnen geven accuraat oogst datum.