Productcategorie

SCHEPPER (CHINA) TECH CO., LTD.


Oversea verkoop Dept.


Contactpersoon: Ms.Yiko Lei


Tel: +86-755-26710992


Fax: +86-755-26710105


Mobiel: +8613798299145 (24 uur)


E-mail:Sales@China-Creator.com


Office Add.:6 / F, blok C3, Nanshan iPark,No.1001 Copthorne Road, Nanshan District, Shenzhen, Guangdong Province, China 518072


Fabriek Add.: 5/F, 8e gebouw, Zhongyuntai Technology Park, Tangtou 1st Road, Tangtou Gemeenschap, Shiyan Street, Baoan District, Shenzhen, China

Huis > Nieuws > Inhoud

RFID-kaartlezer: Sport noodsituaties

Schepper (China) Tech Co., Ltd | Updated: Feb 02, 2016

Wanneer er grote evenementen wanneer gebeurtenissen in het stadion zijn zal. Maar mensen verzameld, in geval van nood het hoe te behandelen? We kunnen de RFID reader technologie, stadions voor doeltreffend crisisbeheer programma gebruiken.
Stadion set een met RFID tags RFID-apparatuur, buitendienst en RFID handhelds, wanneer er een noodsituatie, beheerders communiceren met het stadion ondergrondse ControlCenter met behulp van een draadloos systeem, het verslag de aard en de locatie van het evenement.
Wanneer de gebeurtenis plaatsvindt, het usher druk op de knop gekoppeld aan de gebeurtenis. Actieve RFID-tag met de apparatuur dan stuurt haar unieke ID-code, evenals de aanvraag te selecteren van het type service met 13 toegangspunten op een recente. Tags software identificatie, overdracht van gegevens aan het softwaresysteem, die vervolgens id-nummer labelt zal correspondeert met de locatie en de aard van de oproep met een toegangspunt, deze informatie wordt weergegeven op een grote computer scherm commandocentrum.
RFID software bieden ook stadion managers met business analyse, zodat ze hoe beoordelen kunnen te reageren en de gebeurtenissen op te lossen. Ook kunnen zij voor een computerscherm in real-time Zie als het personeel op de site terechtgekomen.