Productcategorie

SCHEPPER (CHINA) TECH CO., LTD.


Oversea verkoop Dept.


Contactpersoon: Ms.Yiko Lei


Tel: +86-755-26710992


Fax: +86-755-26710105


Mobiel: +8613798299145 (24 uur)


E-mail:Sales@China-Creator.com


Office Add.:6 / F, blok C3, Nanshan iPark,No.1001 Copthorne Road, Nanshan District, Shenzhen, Guangdong Province, China 518072


Fabriek Add.: 5/F, 8e gebouw, Zhongyuntai Technology Park, Tangtou 1st Road, Tangtou Gemeenschap, Shiyan Street, Baoan District, Shenzhen, China

Huis > Nieuws > Inhoud

RFID-lezer: Hoe te uw kaarten veilig beschermen

Schepper (China) Tech Co., Ltd | Updated: Feb 02, 2016

Ontwikkeling van het smart-apparaat is meer en meer wijdverbreid gebruik van RFID lezer RFID card betaling is ook door de meerderheid geaccepteerd, meest contactloze kaarten gebruiken RFID-technologie. Verhoging van de frequentie van de gebruik van RFID-kaart is, en veel criminelen zijn begonnen bekeek de kaarten in onze handen. Dus, hoe beter beveiligen met de hand-kaart?
Onze RFID-chip, in het algemeen een socialezekerheidskaart, betaling kaart en kaart. Wij presenteren een socialezekerheidskaart en betaalkaart gebruikt voor het betalen van een kaart met MIFARE DESFire, ze zijn zeer kwetsbaar voor aanvallen; meestal de kaart die we gebruiken, eenheden in de kantine van de Universiteit, is in feite een Mifare Classic kaart, een aanvaller kaart bedrag, opladen, enzovoort kunt aanpassen.
Geconfronteerd met de veiligheid van RFID kaarten, consumenten hoe te voorkomen dat dergelijke een ding gebeuren? Consumenten moeten altijd aandacht besteden aan het saldo van de kaart, is het het beste om de vastgestelde vergoeding wordt gevraagd, is het belangrijkste ding krijgt alle soorten RFID kaarten, Opmerking Controleer of de kaart een soort is, dan de remedie verschillende beschermingsmaatregelen genomen.