Productcategorie

SCHEPPER (CHINA) TECH CO., LTD.


Oversea verkoop Dept.


Contactpersoon: Ms.Yiko Lei


Tel: +86-755-26710992


Fax: +86-755-26710105


Mobiel: +8613798299145 (24 uur)


E-mail:Sales@China-Creator.com


Office Add.:6 / F, blok C3, Nanshan iPark,No.1001 Copthorne Road, Nanshan District, Shenzhen, Guangdong Province, China 518072


Fabriek Add.: 5/F, 8e gebouw, Zhongyuntai Technology Park, Tangtou 1st Road, Tangtou Gemeenschap, Shiyan Street, Baoan District, Shenzhen, China

Huis > Nieuws > Inhoud

RFID-lezer: De Lamp van wijsheid het effectieve gebruik van

Schepper (China) Tech Co., Ltd | Updated: Feb 02, 2016

Met behulp van RFID lezer technologieën ontwikkeld van de "lamp van wijsheid", naast de lichtfunctie, ook kan worden behandeld als elektrische palen, testomgeving, stedelijke functies zoals WIFI micro basisstation. Bovendien, RFID-tags worden geladen "lamp van wijsheid", kan worden gebruikt als verkeerslichten, verkeersborden, functie ontwikkelen hoog.
Gewoon downloaden de APP, als weg gebeurt aan iemand bewusteloos liggen, u zal zitten kundig helpen door een sleutel op de knop apparaat aan admin platform personeel voor hulp, niet alleen kan video-oproep en platform personeel, met inbegrip van de locatie en de monitor die de inhoud van help-informatie worden rechtstreeks naar het platform van het productinformatiebeheer verzonden zal te snel redden. Daarnaast biedt de APP ook de dichtstbijzijnde post, tijd om te laden en te betalen via PayPal, prepaidkaart of anderszins.
Hui licht Polen maar ook op basis van behoeften in de toekomst verdere ladingen RFID elektronische tags, parkeermeters, verkeerslichten, verkeersborden, parkeren tekenen en zelfs netwerk modules zoals auto informatiescherm, met een hoge mate van functionele schaalbaarheid.