Productcategorie

SCHEPPER (CHINA) TECH CO., LTD.


Oversea verkoop Dept.


Contactpersoon: Ms.Yiko Lei


Tel: +86-755-26710992


Fax: +86-755-26710105


Mobiel: +8613798299145 (24 uur)


E-mail:Sales@China-Creator.com


Office Add.:6 / F, blok C3, Nanshan iPark,No.1001 Copthorne Road, Nanshan District, Shenzhen, Guangdong Province, China 518072


Fabriek Add.: 5/F, 8e gebouw, Zhongyuntai Technology Park, Tangtou 1st Road, Tangtou Gemeenschap, Shiyan Street, Baoan District, Shenzhen, China

Huis > Nieuws > Inhoud

Smartcard Reader producten

Schepper (China) Tech Co., Ltd | Updated: Feb 02, 2016

RF ideeën AIR-id lezer van contactloze smartcards, kunnen lezen en schrijven, code en applicatie ontwikkeling. AIR ID inschrijven contactloze smartcardlezer vereist niet langer handmatige invoer kan verstrekken correcte identificatie. Bijna alle de 13,56 MHz contactloze/nabijheid kaart/sensor label sensor legitimatiekaart compatibel.
De lezer kan de gebruiker het gebouw gebruiken access-kaarten of andere inductie van 13,56 MHz tags voor andere vormen van identificatie, toestaand gebruikers om te snel configureren hun output.
Als de registratiekaart of ID identiteitskaart lezer/Tester, USB-modus te emuleren van een toetsenbord, kaartgegevens als een belangrijke input voor de positie van de aanwijzer op het scherm. Voor en na de inductie-kaartgegevens door te drukken op de geconfigureerde lezer.
Het kan worden gebruikt in autonome systemen, of de software development kit (SDK) gebruiken om te integreren met andere softwaretoepassingen. Als een geïntegreerde lezer en de toepassing ervan in: computer/LAN toegang systeem voor eenmalige aanmelding, registratie van de kaart, bezoekersbeheer, punt van verkoop, de tijd, de gebruikersidentificatie, de seminaries, enzovoort.